Vi er stolte av å tilby en omfattende og skreddersydd BPA-tjeneste som er designet for å imøtekomme dine individuelle behov og preferanser.

Vi har et dedikert team av erfarne og omsorgsfulle assistenter som er klare til å støtte deg i din hverdag, og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan tilpasses etter dine spesifikke behov.

Vår tilnærming er basert på prinsippene om brukerstyring og respekt for individuell autonomi. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå større selvstendighet og livskvalitet ved å tilby den nødvendige assistansen på en måte som er i tråd med dine ønsker og behov.

Les videre

Hvor Tutela tilbyr BPA

Eidsvoll

 kommune

Frogn

 kommune

Gjerdrum

 kommune

Gjesdal

 kommune

Gjøvik

 kommune

Hurdal

 kommune

Kvinesdal

 kommune

Nannestad

 kommune

Nes

 kommune

Nesodden

 kommune

Nittedal

 kommune

Nordre Land

 kommune

Orkland

 kommune

Søndre Land

 kommune

Trondheim

 kommune

Tønsberg

 kommune

Ullensaker

 kommune

Vestby

 kommune

Vestre Toten

 kommune

Ås

 kommune

Østre Toten

 kommune

1. Sosial deltakelse

Vi er opptatt av å fremme din sosiale deltakelse og livskvalitet. Vi kan støtte deg i å delta i sosiale aktiviteter, arrangementer eller hobbyer som du er interessert i. Vi jobber sammen med deg for å identifisere og legge til rette for aktiviteter som gir glede og mening i hverdagen.

2. Praktisk assistanse

Vi er her for å hjelpe deg med ulike praktiske oppgaver i hjemmet ditt, inkludert matlaging, rengjøring, klesvask, handling og andre dagligdagse gjøremål. Våre assistenter er godt trente og dedikerte til å sikre at du har en trygg og komfortabel tilværelse.

3. Personlig pleie

Vårt team av erfarne assistenter er opplært og kvalifisert til å hjelpe deg med personlig pleie som for eksempel hygiene, påkledning, toalettbesøk og andre daglige rutiner. Vi sørger for at du får den omsorgen du trenger, samtidig som vi respekterer din integritet og personlige preferanser.

4. Vurderingsprosess

Hvis du trenger assistanse med medisinske oppgaver som medisinadministrasjon, sårstell eller annen helserelatert støtte, er vi behjelpelige med å finne kvalifiserte assistenter til oppdraget. Vi jobber tett med deg og eventuelle helsepersonell for å sikre at du får den nødvendige oppfølgingen og omsorgen du trenger.

I Tutela forstår vi at hver person er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde tjenester som tar hensyn til dine spesifikke behov og preferanser. Vi tilpasser oss deg og i samarbeid med deg, får du den beste tjenesten som passer perfekt til din livsstil og daglige rutiner.

Ønsker du å søke om BPA og vurderer Tutela som din foretrukne leverandør?

Vi veileder deg gjennom prosessen