Vi er stolte av vårt dedikerte team av fagfolk, våre høye kvalitetsstandarder og vår kontinuerlige innsats for å forbedre brukeropplevelsen din.

Vår visjon

Vi har en tydelig visjon om å gi personer som trenger BPA en økt livskvalitet, større selvstendighet og mulighet til å delta aktivt i samfunnet. Vårt mål er å være en pålitelig støtte og tilrettelegger for en omsorgsordning som er skreddersydd for den enkeltes behov og preferanser.

Våre verdier

Vi baserer vårt arbeid på sterke verdier som respekt, tillit, likeverd og brukerstyring. Vi setter den enkeltes autonomi og ønsker i sentrum og sørger for at våre tjenester og assistenter er i tråd med disse verdiene. Vi legger stor vekt på å opprettholde et respektfullt og støttende miljø for både våre brukere og ansatte.

Erfaring & kompetanse

Vi har lang erfaring innenfor BPA-sektoren og har opparbeidet oss solid kompetanse og kunnskap om brukerstyring, lover og forskrifter som gjelder. Vårt team består av erfarne fagfolk med ulik kompetanse innen helse- og omsorgsfeltet. Vi er stolte av den ekspertisen vi har opparbeidet oss gjennom årene.

Kvalitetsleverandør

Vi har et sterkt fokus på kvalitet og kontinuerlig forbedring. Vi har etablert høye kvalitetsstandarder som vi følger i alle våre tjenester. Dette inkluderer grundig opplæring av våre assistenter, kvalitetssikring av tjenesteleveranser og kontinuerlig evaluering og tilbakemelding fra våre brukere. Vi er opptatt av å sikre at våre brukere får den beste omsorgen og støtten de fortjener.

Brukeropplevelse & kundetilfredshet

Vi setter stor pris på tilbakemeldingene fra våre brukere og er dedikerte til å forbedre brukeropplevelsen kontinuerlig. Vi lytter nøye til våre brukere, tar deres tilbakemeldinger på alvor og bruker dem til å videreutvikle våre tjenester. Vår høyeste prioritet er å oppnå høy kundetilfredshet og sikre at våre brukere er fornøyde med den assistansen de mottar.

Vi er stolte av å tilby en omfattende og skreddersydd BPA-tjeneste som er designet for å imøtekomme dine individuelle behov og preferanser.

Lær mer om vårt tilbud