Nå kan du få BPA-Tjenester levert fra Tutela i Eidsvoll

Publisert 

2.1.2024

Nå kan du få BPA-Tjenester levert fra Tutela i Eidsvoll
Endelig kan vi levere BPA i EidsvollKommune

Tutela har blitt tildelt konsesjon i Nannestad og vi kan nå tilby BPA-tjenester i Eidsvoll Kommune.

Ønsker du å vite mer, ta kontakt med oss

Å navigere gjennom alle BPA-leverandører kan føles som en utforskning av ukjent terreng. Men, akkurat som i livet selv, er hver utfordring en mulighet forvekst. Med Tutela BPA ved din side, blir ikke bare reisen sikrere, men også mer opplysende.

Vårt engasjement hos Tutela BPA er sterkt forankret i prinsipper som fremmer verdighet, autonomi, ikke-diskriminering og full deltakelse for alle. Vi anerkjenner at mennesker ikke er statiske – vi er alle i en konstant tilstand av forandring, læring og vekst.

Individets evne til å utvikle seg: Livet er en evigvarende læringsprosess. Det er derfor vi ser på BPA ikke bare som en tjeneste, men som en vei til selvrealisering. Enten det er nye ferdigheter du ønsker å tilegne deg, nye hobbyer du vil utforske, eller nye mål du setter for deg selv, står vi ved din side for å støtte og veilede deg gjennom hver etappe av din utviklings reise.

Tilpasning og vekst: Vi forstår at behovene dine i dag kan være annerledes enn de var i går og kan endre seg i morgen. Vår BPA-ordning er designet for å være dynamisk, tilpasser seg dine skiftende behov og ambisjoner, og støtter deg i å oppnå ditt fulle potensial.

Å bygge på erfaring: Enhver erfaring, enten den er god eller utfordrende, legger til et nytt kapittel i livets bok. Med hver side vi vender, får vi verdifull innsikt som former oss. Tutela BPA er her for å sikre at du får mest mulig ut av hver opplevelse, og at du er godt rustet for de kommende kapitlene.

Gjør Livet Litt Mer Gøy: Enten det er et spesielt arrangement eller en spontan utflukt, jobber vi for å finne løsninger som gleder både deg og dine assistenter.

Å ha BPA med Tutela betyr å ha en partner som anerkjenner og feirer din individuelle vekst. Vi ser frem til å være en del av din reise, støtte dine ambisjoner og feire hver eneste milepæl sammen med deg.

Kontakt oss

Vi er stolte av å tilby en omfattende og skreddersydd BPA-tjeneste som er designet for å imøtekomme dine individuelle behov og preferanser.

Lær mer om vårt tilbud