Ønsker innspill om BPA-ordningen i Trondheim kommune

Publisert 

19.6.2023

Ønsker innspill om BPA-ordningen i Trondheim kommune
Trondheim kommune ber nå om innspill fra innbyggerne angående BPA-ordningen (Brukerstyrt Personlig Assistanse). Dette initiativet har som mål å inkludere brukernes meninger og erfaringer for å forbedre tjenestene og sikre at de møter behovene til personer med nedsatt funksjonsevne på en best mulig måte.

Gjennom en nyhetssak på Trondheim kommunes offisielle nettside oppfordrer kommunen innbyggerne til å dele sine tanker og synspunkter om BPA-ordningen. Ved å samle innspill fra brukerne håper kommunen å få en dypere forståelse av deres behov, utfordringer og ønsker, slik at de kan gjøre nødvendige justeringer og forbedringer i tjenesten.

BPA-ordningen gir personer med nedsatt funksjonsevne muligheten til å styre sin egen assistanse og få den hjelpen de trenger for å delta aktivt i samfunnet. Dette kan innebære alt fra personlig pleie og praktisk hjelp til sosial støtte og deltakelse i ulike aktiviteter.

Trondheim kommune erkjenner viktigheten av å lytte til brukerne for å sikre at BPA-ordningen fungerer på en optimal måte. Ved å samarbeide med de som er direkte berørt av tjenesten, håper kommunen å kunne gjøre nødvendige endringer og tilpasninger som vil bidra til en bedre brukeropplevelse.

Innbyggerne oppfordres til å sende inn sine innspill og tilbakemeldinger enten gjennom et digitalt skjema på kommunens nettside eller ved å delta i åpne møter og høringer som vil bli arrangert. Trondheim kommune ønsker å sikre en bred og representativ deltakelse, slik at ulike perspektiver og erfaringer blir tatt i betraktning.

Ved å involvere brukerne direkte i utformingen og utviklingen av BPA-ordningen viser Trondheim kommune sitt engasjement for å skape en inkluderende og tilgjengelig by for alle. Innspillene som kommer inn vil bidra til å forme fremtidige tiltak og beslutninger som vil styrke tjenesten og bedre ivareta behovene til personer med nedsatt funksjonsevne.

Trondheim kommune oppfordrer alle berørte og interesserte parter til å delta i denne viktige prosessen med å forme BPA-ordningen. Ved å dele sine erfaringer og synspunkter kan innbyggerne bidra til å gjøre en reell forskjell og bidra til en bedre tjeneste for alle som har behov for brukerstyrt personlig assistanse i Trondheim.

Les den originale artikelen her

Vi er stolte av å tilby en omfattende og skreddersydd BPA-tjeneste som er designet for å imøtekomme dine individuelle behov og preferanser.

Lær mer om vårt tilbud